ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

ترامپ: هیئت ایران می‌توانند به آمریکا سفر کند

رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران گفت هیئت ایران می‌توانند برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به هیئت خبرنگاران همراه رئیس‌جمهور داخل هواپیمای اختصاصی خود گفت هیئت ایران می‌توانند برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کنند.

 

ساعاتی قبل‌تر «آنتونی گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد گفت این سازمان برای حل و فصل مسائل مربوط به صدور روادید برای «حسن روحانی» و «محمد جواد ظریف»، رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران با مقام‌های آمریکایی در تماس است.

 

گزارش‌ها حاکی است تا این لحظه هنوز روادید هیأت ایرانی شامل رئیس جمهور، وزیر خارجه و هیات همراه برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل صادر نشده است.

 

رسانه‌های ایران بر همین اساس گزارش داده‌اند ممکن است سفر رئیس‌جمهور و هیئت همراه او به نیویورک لغو شود.

 

ترامپ چهارشنبه در پاسخ به سوالی که آیا حسن روحانی به نیویورک خواهد آمد گفت: «من واقعاً نمی‌دانم. به من ارتباط ندارد، به خودش بستگی دارد.»

 

وی اضافه کرد: «من اجازه خواهم داد آنها [به نیویورک] بیایند. اگر به من مربوط باشد اجازه می‌دهم بیایند. نظر من همیشه این بوده که سازمان ملل، مهم است. این سازمان قابلیت‌های بالقوه زیادی دارد و فرصت خوبی برای همه است. من قصد ندارم اگر کسی بخواهد بیاید مانع حضورش شوم. بنابراین به خودشان بستگی دارد.»

منبع : فارس

ارسال نظر